perjantai 4. toukokuuta 2018

PE 04.05.2018


Tänään olen päässyt ruokailun suhteen omaan terveelliseen systeemiin. Aamupalan tulee olla vahva ja ravitseva. Vesilasi aamulla tyhjään mahaan on tärkeä. Juomana ruusunmarjatee ja siihen hunajaa ja sitruunaa. Porkkanaraastetta johon omenaviinietikkaa ja ruokaöljyä. Ruisleivän päällä juustoa, suolakurkkua,  paprikaa ja valkosipulia. Lisäksi tomaatti, kananmuna ja banaani.

Päivän toinen ruoka-annos oli hernekeittoa johon olen lisännyt porkkanaa. Ruisleivän päällä juustoa, suolakurkkua,  paprikaa ja valkosipulia sekä juomana vedellä jatkettua jogurttia. Välipaloina avokaado, omena, appelsiini, kiwi-hedelmä ja 5 taatelia. Kaksi ateriaa päivässä ja välipalat riittävät eläkeläiselle.

Sähköpostivaihtoa Ylivieskan poliisin kanssa. Minun oikeustajuni mukaan poliisi Ilkka Piispanen ei ole sovelias poliisiksi. Toivon, että hänen esimiehensä ja laillisuusvalvojat puuttuvat tähän poliisin mielestäni kansalaisten edun vastaiseen toimintaan. Mielestäni tiedotusvälineiden ei tule vaieta tällaisesta toiminnasta. Olen valmis esittelemään tiedotusvälineiden edustajille tosiasiat mahdollisimman pian.

From: Erkki Aho
Sent: Thursday, May 3, 2018 9:41 PM
To: Piispanen Ilkka POL
Cc: kirjaamo.oulu@poliisi.fi ; kirjaamo@okv.fi
Subject: Re: tutkintapyyntö
Kiitos vastauksestanne , poliisi Ilkka Piispanen. Muistutan Teitä kuitenkin poliisilain 1 § :stä ja 2 §:stä. Poliisin tehtävänä on poliisilain mukaan rikosten selvittäminen eikä rikosten peitteleminen ja rikollisten suojeleminen. Poliisilain mukaan poliisi toimii turvallisuuden ylläpitämiseksi eikä päinvastoin niin kuin Teidän toiminnastanne on pääteltävissä. Poliisin tehtäviin poliisilain mukaan kuuluu perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen. Miksi Te ette noudata lakia? Poliisin pitää palvella asiakasta eikä vaikeuttaa rikosten selvittämistä.
Poliisilaki
1 §
Poliisin tehtävät
Poliisin tehtävänä on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikosten ennalta estäminen, paljastaminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen. Poliisi toimii turvallisuuden ylläpitämiseksi yhteistyössä muiden viranomaisten sekä yhteisöjen ja asukkaiden kanssa ja huolehtii tehtäviinsä kuuluvasta kansainvälisestä yhteistyöstä.
Poliisi suorittaa lisäksi lupahallintoon liittyvät ja muut sille laissa erikseen säädetyt tehtävät sekä antaa jokaiselle tehtäväpiiriinsä kuuluvaa apua. Jos on perusteltua syytä olettaa henkilön kadonneen tai joutuneen onnettomuuden uhriksi, poliisin on ryhdyttävä tarpeellisiin toimenpiteisiin henkilön löytämiseksi.
Rikosten esitutkinnasta säädetään esitutkintalaissa (805/2011) ja rikosten esitutkinnassa käytettävistä pakkokeinoista pakkokeinolaissa (806/2011).
2 §
Perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen
Poliisin on kunnioitettava perusoikeuksia ja ihmisoikeuksia sekä toimivaltuuksia käyttäessään valittava perusteltavissa olevista vaihtoehdoista se, joka parhaiten edistää näiden oikeuksien toteutumista.

Kalajoella 03.05.2018

Erkki Aho

From: Piispanen Ilkka POL
Sent: Thursday, May 3, 2018 10:37 AM
To: Erkki Aho
Subject: VS: tutkintapyyntö
Hei!
Viittaatte mitä ilmeisimmin rikosilmoitukseen 5770/R/13205/14. Po. asian tutkinnanjohtajana on toiminut ryk Hannu Vainionpää.
Vastauksena kysymykseenne totean, että kihlakunnansyyttäjä Essi Kanniainen on 21.4.2016 tekemällään päätöksellä päättänyt, että esitutkinta lopetetaan. Päätös 16/605, asianro E 16/1488.
Teidän tulee kääntyä kysymyksinenne, mikäli katsotte etuutenne sitä vaativan, asian ratkaisseen syyttäjän puoleen.
ystävällisin terveisin
Ilkka Piispanen
rikosylikomisario
Lähettäjä: Erkki Aho [mailto:e.ahoky@kotinet.com] Lähetetty: 2. toukokuuta 2018 20:39Vastaanottaja: Piispanen Ilkka POLKopio: POL_VP_Oulu_pl_Kirjaamo; kirjaamo@okv.fiAihe: Fw: tutkintapyyntö
Ylivieskan poliisi Ilkka Piispanen
Odotan vastaustanne. Miksi poliisi ei tutki asioita. Olen tässä asiassa alan ammattilainen, mutta mielestäni tutkiva poliisi Hanna P. ei ole ymmärtänyt tutkittavasta asiasta yhtään mitään. Virkamiehen tulee vastata kohtuullisen ajan kuluessa hänelle tehtyyn kyselyyn eduskunnan oikeusasiamiehen päätöksen mukaan. Tämä sama asia koskee myös Oulun poliisia, jonka alaisuudessa Ilkka Piispanenkin toimii.
02.05.2018 Erkki Aho
e.ahoky@kotinet.com
044-3025948
From: Erkki Aho
Sent: Tuesday, April 24, 2018 11:13 AM
To: kirjaamo@okv.fi ; ilkka.piispanen@poliisi.fi
Cc: VKSV Tutkinta
Subject: Fw: tutkintapyyntö
Poliisi Ilkka Piispanen
Miksi poliisi jätti tutkimatta tämän asian? Johtuuko se siitä, että asiassa on syytä epäillä. että useat syyttäjät mukaan luettuna nykyinen valtakunnansyyttäjä tekivät virkarikoksen. Nyt myös M. D. on irtisanottu työstään ja tätäkin irtisanomista on syytä epäillä laittomaksi. Minulla on kaikki tarvittavat asiakirjat salkussani rikostutkintojen uudelleen käynnistämiseksi.
Jne....
Pyysin syyttäjä Essi Kanniaista käynnistämään asiassa rikostutkinnat uudelleen.


Pyysin jatkoaikaa Ylivieska-Raahen käräjäikeudelta haastehakemuksen täydentämiseen.
From: Erkki Aho
Sent: Thursday, May 3, 2018 10:27 PM
To: ylivieska-raahe.ko@oikeus.fi
Subject: määräajan pidennyspyyntö

Ylivieska-Raahen käräjäoikeus
Käräjätuomari Sarianna Ervasti
Pyydän jatkoaikaa täydennyskehotukseen haastehakemuksessa R18/370. Tarvitsen jatkoaikaa 15.5.2018 saakka, koska ulosottoviranomainen ei antanut ulosottoon vapaa kuukautta ja joudun järjestelemään rahoitusasioita johtuen häätöilmoituksesta ja uuden asunnon hankinnasta ja avioeroasian käsittelystä. On henkisesti äärettömän raskasta taistella taloudellisessa ahdingossa erittäin suurten paineiden alaisena oikeuksiensa puolesta. Jos ulosottoviranomainen olisi antanut vapaa kuukauden niin silloin minulla olisi ollut mahdollisuus noudattaa alkuperäistä aikataulua.

Kalajoella 03.05.2018
Erkki Aho

Ylivieska-Raahen käräjäoikeus myönsi jatkoajan. Ryhdyin tekemään täydennystä haastehakemukseeni. Olen varma, että oikeus voittaa. Suomi palaa jälleen oikeusvaltioiden joukkoon. Valtiopetos tulee nyt ensimmäisen kerran oikeuskäsittelyyn samoin kuin SSP-sopimus ja Aktiv-Hansa-kauppa sekä ihmisoikessopimukset ja perustuslain asema ja etusija ulosotossa. Mikään rikos ei voi vanheta ns. Koiviston konklaavin, SSP-sopimuksen ja Aktiv Hans-kaupan salassapitosopimusten takia. Valtiopetos ja kansanmurha ovat tosiasioita. Valtiopetos ei vanhene koskaan. Ulosottoviranomaiset ovat valtiopetoksen toteuttajina viime kädessä ja siten syyllisiä kidutukseen, ihmisoikeusrikoksiin ja valtiopetokseen. Tämä on ylemmältä tasolta johdettua rikollisuutta. Näin minä asian näen.

Kävin tänään tutustumassa tarkemmin Kalajoen Tokmaniin. On sanottava, että se on erittäin hyvä lisä Kalajoen palvelutarjontaan. Ostin 5 euron lapion. Oli todella hyvä lapio. Sillä voin ryhtyä tekemään kukkapenkkejä kesää varten. Lisäksi ostin jalkakylpyastian. Muovinen. Ostin jalkakylpysuolaa. Luonnollisesti otin jalkakylvyn kotona ja samalla hieroin jalkojani netistä oppimallani tavallani. Uskon, että hieronta auttaa mahdollisiin polvikipuihin.

Katsoin naisten EM-paineja Yle Areenalta. Jarkko Ala-Huikku on erinomainen selostaja. Hän ei kommentaattoreita tarvitse. Hän tietää mistä puhuu. Petra Olli voitti Euroopan mestaruuden.

Illalla lämmitin saunan ja saunasin. Tänään on ollut sadepäivä. Liikunta on jäänyt aika vähälle tänään.


Blogini ja videoni


Mielipiteet

Analyysi: Siniset jäi vähemmistöön EU-budjetin torjumisessa

Alueuutiset

Alavieska laittaa rivitalon myyntiin

Kotimaan uutiset

Sote-lakien käsittely uhkaa venyä heinäkuulle – Vaalijohtaja: Lait pitäisi olla voimassa 1. heinäkuuta
Erkin kommentti: Toivon kansanedustajille järkeä asian käsittelyyn, sillä Sote on kansalaisten etujen vastainen operaatio. Soten valmistelun lähtökohta olisi pitänyt olla asiakas eli tavallinen suomalainen ja hänen peruspalvelut. Nyt on lähdetty liikkeelle sairaanhoitopiireistä ja erikoissairaanhoidosta eli menty perse edellä puuhun. Suomi on iso maa ja maan eri osat ovat ominaispiirteiltään aivan erilaiset – pääkaupunkiseutu ja isot kaupungit verrattuna Lappiin ja muihin harvaan asuttuihin alueisiin. Lähtökohta on väärä. Lähtökohdan pitää olla asiakkaan tarpeet eikä virkamiesten ja organisatioiden tarpeet.

Sotelaeista äänestetään vasta juhannuksen jälkeen: Vaalijohtaja ei usko, että maakuntavaalien järjestäminen on muutamasta päivästä kiinni

Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan 12. kesäkuuta

IL-US-kysely: SDP repäisi kaulan kokoomukseen - ”Pitäisi olla vielä suurempi”

Ulkomaan uutiset

Xi: Kiina jatkaa Marxin viitoittamalla tiellä

Pääministeri Stefan Löfvenin mukaan Ruotsi on ottanut liikaa pakolaisia – sosiaalidemokraatit ajavat maahanmuuttopolitiikkaan kiristyksiä

Talousuutiset

Lappsetille miljoonasopimus teemapuistojen rakentamisesta Amerikkaan ja Kiinaan

Helsingin kylkeen kohoaa valtava alevaatteiden keskittymä – mutta riittääkö sille asiakkaita? Norjalaisyritys: "Tavallista kauppakeskusta emme uskaltaisi avata"

Hyvät uutiset metsäteollisuudesta jatkuvat: Metsä Group aloittaa esiselvityksen Kemin sellutehtaan uudistamisesta

Nyt on rautajätillä kokoa: Usean ruotsinlaivan mittainen megajuna rahtaa tuhansia tonneja terästä Raahesta Hämeenlinnaan

Urheilu-uutiset

Petra Olli painii tänään Venäjällä Euroopan mestaruudesta

Petra Olli paini Euroopan mestaruuteen – valmentajan haasto ratkaisi dramaattisilla loppuhetkillä

Ensin oli ylipainoa ja sitten repesivät trikoot – Petra Olli sai EM-kisojen tuomarin nolostumaan

Nyt huijattiin maalivahtia urakalla – TPS:n Ääritalo iski Veikkausliiga-kauden ovelimman osuman

Liikuttava hetki: Koreoiden joukkueet kieltäytyivät ottelemasta toisiaan vastaan – jatkoivat turnausta yhtenä joukkueena

Järjestäjiltä uskomaton moka – Elias Kuosmasen EM-pronssi varmistui dramaattisesti: ”Kukaan ei pitänyt asiasta meteliä”

Kalle Rovanperä ajoi ulos 173 kilometrin tuntivauhdilla – alle jääneen auton takapenkillä nukkui katsoja

Patrik Laine päätti maalittoman putkensa, mutta Pekka Rinne varasti show’n – video: käsittämätön mailatorjunta pelasti Predatorsin

Lisää pelaajauutisia! JHT on solminut kaudelle 2018 - 2019 seuraavat sopimukset:
Tommi Rintasalo, laitahyökkääjä
Elias Alajoki, keskushyökkääjä / laitahyökkääjä
Henri Allen, puolustaja
Juho Takkula, Haukiputaalta tuleva keskushyökkääjä / laitahyökkääjä, viime kauden Hermeksen A-junioreiden kapteeni.
Päävalmentajan pohdinnat tehdyistä sopimuksista:
"Tiedämme, mitä Rintasalossa saamme: yksi sarjan nopeimmista luistelijoista, joka pääsee hyvin maalipaikkoihin. Hieman hienosäätöä tähtäykseen, niin maalimäärä palaa viime kaudesta normaaleihin lukemiin.
Allen on todella tasainen suorittaja ja monivuotinen luottoratsu. Hyökkäyspäässä odotamme Alpon nousevan uudelle tasolle.
Alajoki pääsi viime kaudella pelaamaan jonkin verran edustusjoukkueessa ja on nyt valmis taistelemaan vakiopaikasta kokoonpanossa.
Takkula on Oulussa kiekko-oppinsa saanut hyökkääjä, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen urallaan. Joukkuepelaaja, joka ei säästele kroppaansa ja ottaa mustelmia blokatessaan laukauksia."


Maailmalla tapahtuu

Brittimedia: Ainakin kymmenen loukkaantui nuotion räjähdettyä katujuhlissa Lontoossa

Punainen risti: Kenian tulvissa kuollut yli sata ihmistä, yli 260 000 paennut kodeistaan

Video: Tulivuori purkautui Havaijilla – tuhansia määrätty evakuoitavaksi

Mies meni kauppaan ja virtsasi kymmenien vaippapakettien päälle Jyväskylässä - paikalle tarvittiin eritesiivous

Loppukevennykset

Lottomysteeri selvisi vihdoin! 90 miljoonan euron Eurojackpot-voitto lunastettiin

"Ruma", "sympaattinen", "raikas"– Näin asiantuntijat kommentoivat Sauli Niinistön muotokuvaa

Uutissuomalainen: Oikeusoppineiden mielestä yhdynnän lapsen kanssa pitäisi aina olla raiskaus

Raksilan uimahallin iso allas jouduttiin jälleen sulkemaan ulosteen vuoksi - jokainen puhdistus maksaa satoja euroja ja vie aikaa

Poliisi ryösti pankin Armeniassa – kaksi kuoli

Aikuinen mies harrasti suojaamatonta seksiä 14-vuotiaan kanssa autonsa takapenkillä – tuomittiin vuoden ehdolliseen

Tullin pääjohtajalle tonnin sakot virkarikoksesta – Käräjäoikeus: Ei piitannut lainsäädännöstä

Konstaapeli Reinikainen se vaan tekee töitä sairaslomallaankin

Yrittäjän vaikeudet

Tankki täyteen - Reinikainen servaa :D

Rukouksen voima

Just For Laughs

Youtube-videot

Rikosasian kasittelyn vaiheet: Oikeudenkaynti

Rikosprosessi

Tuomarin näkökulma: Mikä on tärkeää oikeussalissa esiintymisessä?

Millainen on hyvä avustaja syyttäjän näkökulmasta

Yle Areena

Kenestä Suomen Neito 1954

Miss Tesvisio

Lenitan laulu suomalaismiehistä

Lenita ja Tarva laulutähtinä

Loiri ja Lenita kohtaavat

Kalajoki

kalajoki juhannus 2014

Kalajoki 23.7.2011

Iltahetki Rahjan kalasatamassa

KLL Suunnistuskilpailut Kalajoki teaser

Kalajoki X-Games Wakeboard Jam Sessions

Musiikki

I Have A Dream Andre Rieu

Ricky King - Goodbye my Love ,Goodbye

Dana Winner - One Moment In Time (live) | Liefde Voor Muziek | VTM

Whiter Shade of Pale - Annie Lennox

Omar Akram - Dancing With The Wind

Liikunta ja terveys

Verenpaine 144/ 88 lepopulssi 45. Paino 89,8 kg. Jumppa 0/2050 min, kuntosali 20/631 min, kävely 0 /632 km , uinti 0/25000m, pyöräily 10/484 km

Diabetes Control Diet - Top 10 SUPERFOODS for DIABETES Control

How To Increase Blood Flow & Circulation Naturally

Best Foods For Arthritis - Fruits That Help Arthritis

Acupressure for Knee Pain

30 Foods for Arthritis: Arthritis foods

How to Plank

How To Pick Perfect Avocado Every Single Time

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti