torstai 5. heinäkuuta 2018

TO 05.07.2018


Kävin tänään Siipon Puutarhalla. Siellä oli alennusmyynti. Kaikki kesäkukat ruukuissa – 50 %. Isot amppelit 10 -/kpl, pienemmät amppelit – 50 %. Ruusut 10-/pkl, amppeliruustu 15 - /kpl. Puut, pensaat, perennat, ruukut, pihakoristeet – 20 %. Pieni erä perennoja ja koristepuita – 50 %.

Päiväni

Olen vähitellen pääsemässä normaaliin elämänrytmiin. Aamulla jumppasin 30 minuuttia. Valmistin tervellisen aamupalan. Luin aamun lehdet ja tein muistiinpanot. Kävin pyöräilmässä Rahjankylässä. Kävin samalla myös ”ostoskylä” Raitissa. On väärin sanoa, että siellä ei ollut ”ristinsielua”, mutta joka tapauksessa siellä oli liian vähän asiakkaita yritysten kuluihin nähden. Minua kyllä palveltiin hyvin. Kolme myyjää ja yksi asiakas. Erittäin ystävällinen palvelu. Myös surffailulle ilmat eivät ole suosiolliset. Siksi sielläkin oli aika aneemista. Matkailukausi Kalajoella on alkanut aika vaisusti. Matkailun vaisuuteen varmaan vaikuttaa lomarahojen leikkaukset.
Kävin tänään Siipon Puutarhalla. Siellä on aina mukava tunnelma ja erinomainen palvelu.
Kalajoen palvelut ovat parantuneet uuden keskustan liikekeskuksen myötä. Olen löytänyt Tokmannilta hyviä tarjouksia. Esimerkiksi 1,5 kg puolukkahillo 3 euro/kpl ja 10 paria sukkia 5 euroa.
Illalla perehdyin päivä postiin. Fennonen lehti on FennoVoiman progandalehti.
Luonnollisesti Fennovoiman työmaa vaikuttaa paikkakunnan elinkeinoelämään. Lehdessä oli juttu vietnamilaisesta pakolaisesta, joka pn perustanut Pyhäjoelle aasialaisen ravintolan. Fennovoiman työmaa on yleisölle avoinna lauantaina 8.9. kello 9-15.

Tänään sain kaksi kirjettä poliisilta. KRP lähetti minulle salassa pidettävän kirjeen mustassa kirjekuoressa. Miksi KRP;n pitää salata julkisia asioita? KRP on päätös on varmasti väärä. Asia koskee valtiopetosta ja KRP on sisäministeriön alainen joten se ei voi tutkia asiaa, koska ylhäältä päin on kielto asiassa. Valtiopetos on kuitenkin tosiasia. Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta kuten muissa maissa. Siksi valtiopetosta ei voida tutkia. Minun oikeustajuni mukaan kaikkien 1991 eduskuntavaalien jälkeisissä vaaleissa valittujen kansanedustajien omaisuus tulisi asettaa hukkaamiskieltoon ja heitä tulee syyttää valtiopetoksesta. Samoin kaikkien ministeriden Esko Ahon hallitus mukaanluettuna ja sen jälkeisten hallitusten ministerien omaisuus tulisi asettaa hukkaamiskieltoon ja heitä tulisi syyttää valtiopetoksesta. KRP ei pysty minulle perustelemaan miksi ns. Koiviston konklaavissa, SSP-sopimuksessa ja Aktiv Hansa-kaupasa ei olisi kysymys valtiopetoksesta. Minä en saa asiassa esteetöntä rikostutkintaa. Suomi ei ole oikeusvaltio, koska en saa esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Oikeudessa en saada todistaa valtiopetosta, vaikka todistusaineisto on kiistaton asiassa. Perussuomalaisilla on kovat työ jos he aikovat todella saada aikaan TOTUUSKOMISSION. Tiedän, että olen varmasti oikeassa ja pystyn todistamaan valtiopetoksen, mutta en saa siihen mahdollisuutta muuta kuin nettikirjoituksissa. Suomessa on tapahtunut valtiopetos ns. Koiviston konklaavissa jossa tasavallan preisidentti puuttui riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan. Ns. Koiviston konklaavin asiakirjat on julistettu salaisiksi ja SSP-sopimuksen asiakirjat 22.10.1992 on julistettu 10 vuodeksi salaiseksi. Aktiv Hansa-kaupan asiakirjat on julistettu 25 vuodeksi vuodeksi salaiseksi. Pankkikriisin johdosta yli 500 000 ihmistä joutui työttömäksi ja 48 000 yritystä poistettiin markkinoilta lain vastaiseksi. Noin 11 500 yrittäjää teki itsemurhan. Nämä luvut ovat vuoden 1997 loppuun mennessä. Velallisten Tukiryhmän mukaan luvut ovat yli 60 000 yritystä poistettin ja n. 16000 yrittäjää teki itsemurhan. Näihin lukuun laskettu myös vuoden 1997 jälkeiset tapahtumat. Valtiopetos ei vanhene koskaan. Toivon Velallisten Tukirymälle ja Perussuomalaiselle puolueelle onnea ja menestystä taistelussa oikeuden puolesta.

Toinen kirje koski asiaa, jossa olen tilannut paikalliselta poliisilta tutkintapöytäkirjat eräästä asiasta, joka oli siirretty Kajaanin poliisin tutkittavaksi. Epäilin, että esitutkinta asiassa on tehty lain vastaisesti. Epäilyni osoittautui oikeaksi. Poliisi viivytteli tutkinta-asiakirjojen lähettämisessä n. kolme viikkoa. Olin keskustellut asiasta jo aikaisemmin tutkivan poliisin kanssa ja hän oli rehellinen tunnusti asian. Asiassa ei oltu tehty tutkintaa.

Blogini ja videoni


Mielipiteet

EU MUUTOKSEN EDESSÄ

Kommentti: Perussuomalaisten kannatus nousi yli kymmenen prosentin – sitä se globalisaatio teettää

Alueuutiset

Alaikäiselle pojalle sakkorangaistus: Ajoi pakettiautolla metsään – neljästä kaverista yksi kuoli

Kuvat: Merivoimien jättioperaatio Kokkolassa – merenpohjasta raivattiin yli 200 kiloa kranaatteja

Kalajoen Junkkareilla juoksuilta

Kotimaan uutiset

Ylen kannatusmittaus: Kolmen suuren järjestys ennallaan, perussuomalaiset nousussa

Kuopion vaiettu salaisuus: miljardin euron rakennusalueen vesistössä muhii elohopeaa ja lyijyä – kukaan ei tiedä, mitä ne aiheuttavat tulevaisuudessa

Sisäministeriö haluaa vähentää turvapaikanhakijoiden uusintahakemuksia – lakimuutos nopeuttaisi henkilöiden maasta poistamista

HS: Trump ja Putin tapaavat Presidentinlinnassa Helsingissä

Ulkomaan uutiset

Väkivaltaisuudet ajaneet yli 800 000 ihmistä pakolaisiksi Etiopiassa kuukauden aikana

Ruotsin poliisijohto hätäkokoukseen ampumistapausten takia – "Olemme tekemisissä hyvin kylmäveristen murhaajien kanssa"

Britannian turvallisuusministeri: Oletamme, että uusin Novitšok-tapaus on seurausta Skripalien myrkytyksestä

Talousuutiset

Li­min­ka­lai­sel­le Sikla-konsernille 24 miljoonan euron kauppa – hoivarahasto sitoutui ostamaan kuusi hoivakotia

Turun telakalla työn alla suurtilaus – Costa Smeralda on suurin alus kymmeneen vuoteen

Suomessa hakattiin ennätysmäärä puuta

TEM: Talous kasvaa voimakkaasti tänä vuonna, sitten hidastuu – työllisten määrä kasvaa huomattavasti luultua enemmän

Urheilu-uutiset

Neziri tykitti kesän kovimman aikansa – Hurske aitoi ennätyksensä ja EM-kisarajan

Huima ennätysparannus! Ella Junnila vain sentin päähän SE:stä ja yli EM-kisarajan

Raitanen jatkoi ennätystehtailuaan – "Tein tyhmiä virheitä"

Maailmalla tapahtuu

Arviolta 20 000 suomalaisen vaihdettava ve­ren­pai­ne­lääk­keen­sä mahdollisen syöpäriskin vuoksi

Venäläinen kulkukoiralauma liikuskelee Pohjois-Karjalassa, kyläläiset huolissaan turvallisuudesta – useita eläimiä tapettu poliisin päätöksellä

20 vuotta ja miljoonia euroja – kuusi tuomittiin sahatavarayhtiön huijaamisesta

Loppukevennykset

Talouselämä: Jyrki Kataiselle pedataan paikkaa Sitran johdossa
Erkin kommentti: Näin toimii hyvä-veli-järjestelmä.

Vanhukselle myytiin palvelutalossa avohylly 590 eurolla - Tytär pitää huijauksena, yritys perustelee hintaa palvelulla: ”Olemme käyneet esittelemässä muissakin palvelukodeissa ja silloin myöskin myydään”

Just for laughs

Youtube-videot

Epävakaisuus jatkuu, mutta ensi viikolla sää voi lämmetä

Yle Areena

Yleisurheilun kotimainen GP-sarja, Joensuu

Miksei ulkomaista työvoimaa saada Suomeen?

Kotouttamisen onnistumiset ja ongelmat

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö summaa Kultaranta-keskusteluiden antia

Kalajoki

Kalajoen Hiekkasärkkien iltaa

Kauneutta Kalajoen kesässä

merilohen vetouistelua kalajoella 2016. Ari ja Kymppi lohi.

Kalajoki yläilmoista

Kopterilennätys Kalajoki

Musiikki

Karjalan kunnailla

Täällä Pohjantähden Alla - Finnish & English Lyrics

Tauski - Haavemaa

Johanna Kurkela - Rakkauslaulu

Jope Ruonansuu - Enkeleitä toisillemme

Diandra - Uralin Pihlaja

Liikunta ja terveys

Verenpaine 147 /83 lepopulssi 52. Paino 89,1 kg. Jumppa 30 /2640 min, kuntosali 0/6705 min, kävely 2 /764 km , uinti 0/30000m, pyöräily 33/1643 km

5 Incredible Health Benefits Of Grapes

Top 10 Healthiest Foods

Don't Eat Avocados Until You Do This! Dr Michael Greger

If You Eat An Avocado A Day For A month This Is What Happens To Your Body

11 Habits That Can Help You Lose Weight Fast

6 Prostate Cancer Common Causes and How to Prevent it


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti