maanantai 8. heinäkuuta 2024

TI 09.07.2024 Väärä lausuma viranomaismenettelyssä

 

Tänään pääministeriä sijaistava oikeusministeri Leena Meri


Oikeuskanslerinviraston vastaus Sari Aaltosen allekirjoituksella täyttää minun oikeustajuni mukaan virkarikoksen tunnusmerkistön. Lisäksi on otettava huomioon se, että laillisuusvalvonnan on otettava huomioon se, että tietotekniikka on kehittynyt niin paljon, että asiat voidaan laittaa muullakin tavalla sähköisesti. Koska kysymys on lähes 30 vuoden kidutusrikoksesta sekä 40 vuoden syrjintärikoksesta niin toivon päättäjiltä ymmärrystä asiassa. Jotain mätää tässä meidän oikeusjärjestelmässä on. Se on korjattava pikaisesti.


Hei,

emme saa avattua tuota linkkiä sähköpostiviestissänne. Kanteluun pitää liittää asiakirjat liitetiedostoina.

Ohjeistus sivuiltamme kantelun tekemiseen:
Kantelu pitää kirjoittaa selkeällä ja asiallisella kielellä. Kantelussa tulee kertoa selkeästi ja tiiviisti, mikä viranomainen tai muu julkista tehtävää hoitava on toiminut lainvastaisesti. Lisäksi on kerrottava, miten ja milloin lainvastainen toiminta on tapahtunut sekä millä perusteella toiminta on ollut lainvastaista. Kanteluun lisättävät mahdolliset liitteet täydentävät ja selventävät kantelua. Pelkkä liitteisiin viittaaminen ei riitä.

Pyydämme teitä toimittamaan kantelun uudelleen ohjeiden mukaisesti.

Ystävällisin terveisin
Kirjaamo/Sari Aaltonen


Kysymys on tämän linkin avautumisesta


MA 08.07.2024 Kantelu/Vaatimus oikeuskanslerille

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/07/ma-08072024-kanteluvaatimus.html


Olen varmistanut moneen kertaa, että linkki varmasti avautuu. Olen varmistanut, että se avautuu pääministeriä sijaistavalle maa- ja metsätalousministeri Sari Essayahille sekä kymmenelle kansanedustajalle, jotka olen valinnut varmistamaan laillisuusvalvojan toiminnan lain mukaisuuden asiassa: Hanna-Leena Mattila, Antti Kangas, Jenna Simula, Jenni Pitko, Janne Heikkinen, Juha Mäenpää, Anne Rintamäki, Paula Risikko, Miko Bergbom, Teemu Keskisarja.


Lain kuuliaisena ja rehellisenä henkilönä tein asiasta rikosilmoituksen keskusrikospoliisille. Perättömästä lausumasta viranomaismenettelyssä tuomitaan sakkoa tai vankeutta enintään kaksi vuotta. Mikäli henkilö pyrkii taivuttamaan toisen perättömään lausumaan viranomaismenettelyssä, tuomitaan tämä henkilö yritetystä yllytyksestä perättömään lausumaan.


Olen tehnyt viranomaisille kopioita asiassani n. 200 000 kappaletta. Olen kirjoittanut asiasta kirjan ja olen tehnyt videosarjan. Lisäksi taiteilijat ovat maalanneet taidenäyttelyyni rikoksista epäillyistä henkilöistä muotokuvat ja niihin olen kirjoittanut ja kopioinut todistusaineistot juridisine argumentoineen. Sisäministeriö on tehnyt päätöksen, että asiassa on Suomen valtio on tehnyt konkurssirikoksen. Minä vaadin Suomen valtiolta vahingonkorvauksia valtavista taloudellisista vahingoista ja hirvittävistä henkisistä kärsimyksistä. Lisäksi vaadin, että KRP tutkii avoimet rikokset ja Oulun poliisi tutkii Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosaston sulkemiseen liittyvä rikosepäilyn ja siihen asiaan liittyvät muut rikosepäilyt.


Lähetän tämän sähköpostiviestin tänä päivänä pääministeriä sijaistavalle oikeusministeri Leena Merelle ja sitä kautta koko hallitukselle.

Valitsen vielä 10 kansanedustajaa seuraamaan laillisuusvalvonnan toimintaa asiassa. Nämä kansanedustajat ovat: Juha Hänninen, Jukka Kopra, Susanne Päivärinta, Ritva Elomaa, Laura Huhtasaari, Mikko Polvinen, Antti Kaikkonen, Anne Kulmuni, Tuomas Kettunen, Mika Poutala


Kalajoki 09.07.2024

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

Vaatimus oikeuskanslerille

  1. Oikeuskanslerin on valvottava, että Suomen valtio aloittaa vahingonkorvausneuvottelut Erkki Ahon kanssa mahdollisimman pian, koska Sisäasiainministeriö on ilmoittanut, että konkurssirikos on tapahtunut.

  2. Oikeuskanslerin on valvottava, että KRP aloittaa rikostutkinnat mahdollisimman pian kolmessa avoinna olevassa rikosasiassa

    1. Markku Kosken kunnianloukkausasia

    2. Mikko Kovalaisen kunnianloukkausasia

    3. Sarianne Ervastin kunnianloukkausasia

  3. Oikeuskanslerin on valvottava, että Oulun poliisi aloittaa rikostutkinnat Päivi Peltokorven virkamiespäätöksestä sekä Kalajoen kaupungin syrjintäasiassa – kestänyt 40 vuotta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti