perjantai 10. toukokuuta 2024

PE 10.05.2024 Ahon taidekoti







Olen miettinyt tarkasti taidenäyttely-asiaani. Olen päätynyt siihen ratkaisuun, että taidenäyttelyni teokset ovat niin arvokkaita ettei niitä voi sijoittaa julkisiin tiloihin vaan niiden esittelymalli on Ahon taidekoti. Olen hankkinut taideteokset 450 euron työttömyyskorvauksilla ja rikollisen ulosoton jälkeisillä varoilla. Siksi olen joutunut käymään muutaman kerran leipäjonossa hakemassa ruokaa. Taideteokset ovat minulle siksi arvokkaita, koska niiden hankkimiseen on ollut erittäin niukat voimavarat. Nyt tavoitteena on löytää itselleni isompi koti, jonne saan taideteokset paremmin esille. Luonnollisesti toivon, että taidenäyttelystä olisi suuri hyöty uuden sijoituspaikan eli Ahon taidekodin myötä. Toivottavasti löydän vuodenvaiheeseen mennessä isomman asunnon, joka saa nimen Ahon taidekoti.


Minä odotan Kalajoen kaupunginhallituksen päätöstä 500-vuotisjuhlista. Päätös tulee tämän toukokuun aikana. Minä olen toivonut, että taidenäyttelyni olisi Kalajoen 500-vuotisjuhlanäyttely. Luonnollisesti odotan Kalajoen kaupungin tukea taidenäyttelylleni. 8000 eurolla saisin hankittua muutamasta maalauksesta puuttuvat kehykset ja vielä tilaamatta olevat maalaukset Kalajoen merkkihenkilöistä. Lisäksi tarvitsen lisää rakennusten pienoismallien esittelytiloja. Luonnollisesti toivon, että kaupunki maksaisi näyttelytilan vuokrat. Valitettavasti kaupungin päätöksenteko on hidasta, mutta kankeaa.


Minä odotan, että Suomen johtavat poliitikot toimivat rehellisesti ja korvaavat minulle ne valtavat taloudelliset vahingot ja hirvittävät kärsimykset, jotka Suomen valtio on minulle aiheuttanut.



Arvoisa tasavallan presidentti Alexander Stubb, pääministeri Petteri Orpo, valtiovarainministeri Riikka Purra, oikeusministeri Leena Meri, sisäministeri Mari Rantanen, eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho.


kirjaamo@tpk.fi, petteri.orpo@gov.fi, riikka.purra@gov.fi, leena.meri@gov.fi, mari.rantanen@gov.vi, jussi.halla-aho@eduskunta.fi



Toivon, että Suomen johtavat poliitikot olisivat rehellisiä ja vastuuntuntoisia poliitikkoja ja heillä olisi puhdas omatunto. Valtiopetos ja yrittäjiiien murhat eivät vanhene koskaan. Kidutus on ihmisoikeusrikos.


PE 10.05.2024 Valtioneuvostolle, valtiovarainministerille, oikeusministerille, sisäministerille , eduskunnan puhemiehelle ja tasavallan presidentille.

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/05/pe-10052024-valtioneuvostolle.html


Tässä linkissä olen todistanut syyttömyyteni kaikkiin niihin rikoksiin mistä minut on tuomittu. OLEN SYYTÖN.


Kalajoella 10.05.2024

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti