lauantai 20. huhtikuuta 2024

SU 21.04.2024 Avoliitto on miehen ja naisen välinen liitto.

 

Oikeusministeri Leena Meri


Oikeusministeri hajotti rasismityöryhmän – IL:n tiedot: Halusi vaihtaa valtionsyyttäjän

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8bec8de-751d-4888-9cbd-425583e77d1b

Iltalehden tietojen mukaan helmikuussa tapahtunutta lakkauttamista edelsi oikeusministeri Leena Meren (ps) yritys painostaa valtakunnansyyttäjää vaihtamaan työryhmän jäsen.

Valtakunnansyyttäjän toimistoa edusti työryhmässä valtionsyyttäjä Anu Mantila. Mantila on sananvapausrikosten vastuusyyttäjä. Hän on ollut paljon julkisuudessa ajaessaan Päivi Räsäsen (kd) syytteitä oikeudessa. Korkein oikeus myönsi perjantaina syyttäjälle valitusluvan Räsäsen asiassa.


Mielestäni asia on saanut käsittämättömät mittasuhteet ja mielestäni tässä käytetään väärin kansalaisten verorahoja. Kansanedustaja Päivi Räsänen on avioliittoasiaa kommentoidessaan lainannut Raamatun sanoja. Onko se rikos ja pitääkö asian tulkitsemiseen käyttää yhteiskunnan varoja valtavia summia veronmaksajien rahoja?

Onko asia niin suuri ja tärkeä, että siihen pitää käyttää järjettömiä summia valtion varoja?


Mielestäni ei tarvitse. Kysymys on lillukanvarsista. Pata kattilaan soimaan ja musta kylki kaikilla. Suomi ei ole oikeusvaltio. Suomi tarvitsee koko oikeusjärjestelmän uudistamisen.


Hallituslähteet STT:lle: Suomessa tullaan irtisanomaan tuhansia virkamiehiä

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hallituslahteet-stt-lle-suomessa-tullaan-irtisanomaan-tuhansia-virkamiehia/8921866#gs.894j63


Suomeen on perustettava perustuslakituomioistuin. Sellainen on jo muissa maissa. Perustuslakituomioistuin

https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin


Suomalaiset tarvitsevat käräjäoikeudet ja hovioikeudet sekä perustuslakituomioistuimen. Laillisuusvalvonnat – eduskunnan oikeusasiamiehen toimisto sekä oikeuskanslerinvirasto voidaan lakkauttaa, koska ne mielestäni toimivat virkamafian suojelijoina ja vastoin kansalaisten etuja. Hallinto-oikeudet voidaan lakkauttaa ja käsitellä asiat käräjä- ja hovioikeuksissa ja tarvittaessa perustuslakituomioistuimessa. Korkein oikeus voidaan lakkauttaa, koska sitä ei tarvita sen jälkeen kun meillä on perustuslakituomioistuin. Syyttäjälaitos ja poliisitoimi on organosoitava kokonaan uudelleen. Nykyiset viranhaltijat on saatettava vastuuseen niistä rikoksista mihin he ovat syyllistyneet virkaansa hoitaessaan.


PE 19.04.2024 Valtioneuvostolle

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/04/pe-19042024-valtioneuvostolle.html


Valtiopetokset ja yrittäjien murhat ovat sellaisia asioita, mihin viranomaisten ja ministereiden pitää puuttua ja jättää lillukanvarret syyttämättä. Valtopetokset ja yrittäjien murhat eivät vanhene koskaan. Katson, että valtiosyyttäjä Anu Mantilan toiminta on verovarojen väärinkäyttöä. Katson, että ministeri Leena Meren olisi tullut reagoida Suomen oikeusvaltiotilanteeseen, sillä hän varmasti tietää presidentti Mauno Koiviston johdolla tehdyn valtiopetoksen ja siitä johtuvat yrittäjien murhat. Syyttäjälaitos kuuluu ministeri Leena Meren vastuualueeseen ja syyttäjälaitos on minun mielestäni yksi Suomen pahimmista rikollisorganisaatiosta. Kansanedustaja Päivi Räsänen on entinen sisäministeri ja hän on myös varmasti ollut tietoinen Suomen valtion rikollisesta toiminnasta. Ministerit ja kansanedustajat ovat vastuussa valtion varojen käytöstä. Suomi ei ole oikeusvaltio. Tarvitaan oikeuslaitoksen kokonaisuudistus ja rikoksiin syyllistyneet virkamiehet ylintä poliittista johtoa myöten on saatettava taloudelliseen ja oikeudelliseen vastuuseen teoistaan. Siis tuhansia virkamiehiä odottaa kilometritehdas.





Konsulttitoimisto Erkki Aho Ky

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti