lauantai 13. huhtikuuta 2024

SU 14.4.2024 SÄVELTEN JUHLAA – SELVÄT SÄVELET 5-VUOTIS JUHLAKONSERTTI 21.04.2024 klo 15:00

 SÄVELTEN JUHLAA on 18-henkisen Viihdeorkesteri Selvien Sävelten juhlakonsertti. Alueellinen viihdeorkesteri perustettiin talvella 2019, ja näin on upea viiden vuoden ikä saavutettu. Yhteensä orkesteri on tänä aikana pitämissään neljässätoista konsertissa esittänyt noin 200 erilaista iskelmätyyppistä kappaletta, ja tästä repertuaarista on nyt valittu juhlavuoden konserttiohjelmisto. Konsertin solistikimara on todella iso, sillä tulkitsijoina ovat Pauliina Sormunen, Leila Poutiainen, Kati Saarilampi, Nina Vahosalmi, Leo Kinnunen, Pekka Roiko, Simo-Pekka Kivioja ja Janne Nietula. Orkesterissa on muusikoita monelta alueen paikkakunnalta, muun muassa Alavieskasta, Ylivieskasta, Haapavedeltä, Kalajoelta, Pyhäjoelta ja Kokkolasta.


SÄVELTEN JUHLAA -konsertissa kuullaan esimerkiksi Unto Jutilan alkuperäissovituksen mukaisena ”Hanuri ja hattu” -jatsihumppa, jonka haitariduona tulkitsevat Lotta Juurikka-Haapakoski ja Noora Repo ison orkesterin taustoittamana – tiedossa on siis jotain suorastaan ainutkertaista! Ohjelmistoon kuuluu lisäksi useita tuttuja ja ajattomia iskelmiä 1930-luvulta 2000-luvulle saakka. Konsertin kesto on noin 2,5 tuntia sisältäen väliajan.



Rautiolaista syntyperää oleva tekniikan tohtori Keino Nivala on orkesterinjohtaja. Hänen muotokuvansa on maalannut taiteilija Rositsa Tancheva.


Täältä voit kuunnella Selvien Sävelen musiikkia. Paikan päällä kuultuna se on vieläkin parempaa ja nautinnollisempaan.


https://www.youtube.com/results?search_query=selv%C3%A4t+s%C3%A4velet+keijo+nivala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti